RSS

HI HA VIDA CIVIL I DEMPEUS MÉS ENLLÀ DE LA CAMPANYA

09 set.

Les activitats que construeixen i reforcen la societat civil, el pensament rebel i crític, i l’organització qüotidiana de marees alliberadores, per sort, no s’aturen en campanya.
Em faig ressò avui dels tres actes que recomana el company i gran amic Toni Barbarà, molt saludables i que val la pena no perdre’s tot i que es celebren en la primera setmana de campanya electoral.

La ratera

Cartell 9 barris

A punt d’iniciar la campanya electoral del “ese 27 S” que diu un amic nostre és el cas que fa dies, setmanes, mesos… que el conegut “mono tema” s’ho menja tot. Gairebé.

En aquests moments, malgrat la violenta intensitat dels esdeveniments al món mundial, el soroll de fons dels medias (més uns, i molt més uns altres) passa per la gran mística del final d‘etapa i per l’aura del futur independentista. I dic independentista, el “sí o no, so o ni”, que no pas independent. Hi ha diaris i cadenes de radio i TV que viuen un orgasme sostingut que pot arribar a l’èxtasi prop del 27S. O a la castanya, abans de la castanyada.

Sembla que els horrors de l’emigració que arriba -quan arriba, si arriba- a l’Europa de les meravelles, no dóna per massa més que un subtil i passatger rampell de bonhomia practicant i caritat…

View original post 487 more words

 
Deixa un comentari

Posted by a 9 Setembre 2015 in Uncategorized

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: