RSS

En defensa de l´Hospital de la Vall d’Hebron

18 maig

III-Cadena-Humana-CARALP-MARINE_EDIIMA20150517_0265_4

Ahir es va formar la cadena humana amb més èxit de les tres que s’han fet fins ara. Un èxit de participació que va acabar amb la lectura del manifest elaborat per la coordinadora d’Entitats de la SAP Muntanya. Ho explica Caralp Mariné a Catalunya.Plural en aquesta primavera calenta en la que ens demanen el vot els que atempten contra els nostres drets, sense aturar ni revertir els tancament de serveis i plantes, l’augment de llistes d’espera, els col·lapses d’urgències. L’any passat, el 2014, es varen derivar 1.000 pacients de la Vall d’Hebron a hospitals concertats.

“Per una sanitat pública i de qualitat”, “Artur Mas en quina mútua vas?” o “ Boi Ruiz dimissió” són algunes de les reivindicacions que es podien llegir en les pancartes dels manifestants, que una vegada més, sortien amb bates blanques o samarretes amb missatges reivindicatius.

Trini Cuesta, del SAP Muntanya, com es pot veure en el video, explica la necessitat de defensar la sanitat, i en concret, pel que representa d’emblema de la sanitat pública a Barcelona i Catalunya, l’Hospital de la Vall d’Hebron. Amb Àngels Marro llegeixen el manifest i criden als més de dos milers de persones que eren a la cadena humana a defensar també la sanitat primària, impedir que les Urgències es converteixin en magatzems de persones malaltes i les derivacions a a la sanitat privada…. En definitiva, criden a canviar les coses per la defensa dels nostres drets. Les portaveus han demanat “la dimissió del govern de la generalitat” i que els ciutadans, aprofitant les eleccions que venen, posin “les institucions, ajuntaments i governs al servei del poble i de la gent i no dels interessos i el capital”.

Un testimoni més d’una lluita necessària per la sanitat pública catalana que ens permeten reviure i difondre els companys i companyes de SICOM.

Per poder saber, dia a dia, l’interessat desgavell de les urgències a la Vall d’Hebron, segueix com ho expressa el personal que hi treballa a @adjuntosdeurgen .I per viure el que significa el patiment quotidià per a familiars i persones malaltes d’unes Urgències col.lapsades que són una autèntica mina anti-persones: Set dies a urgències de la periodista Lali Sandiumenge.

 
1 comentari

Posted by a 18 Mai 2015 in Salut

 

Etiquetes: , , , ,

One response to “En defensa de l´Hospital de la Vall d’Hebron

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: