RSS

Temps per recordar, temps d’estimar: Homenatges a Miquel Caminal

29 març

Miquel CaminalEl proper 27 d´abril ens trobarem al Paranimf de la Universitat de Barcelona, a les 7 de la tarda, familiars, companyes i companys i amigues i amics de Miquel Caminal per recordar la seva vida, el seu somriure, la seva lluita, el seu pensament i el seu mestratge. No serà el primer acte d’homenatge. Ja a l’Ateneu Barcelonès es va celebrar un acte digníssim que podeu veure tot seguit, organitzat per la Fundació Nous Horitzons i la Fundació Cipriano García de CC.OO. Varen parlar, entre altres, l’Anna Sallés, en Borja de Riquer, la Carme Cebrian i en Joaquim Lleixà. Crec que de les seves paraules se’n desprèn un gran afecte i complicitat amb en Miquel, i un profund coneixement de la seva obra. Va ser un primer homenatge, molt merescut, que al Miquel li haguès agradat, sens dubte.

En el primer video podeu entendre perquè ho dic.  De format més breu, en 10 minuts ens ofereix un record entranyable del Miquel:

.

També el proper día 27 serem gent d’Universitat i amics i amigues,  els qui parlarem, i queda encara una munió de persones que senten un gran afecte pel Miquel que podrien parlar i omplir una cinquantena d’actes més. En Miquel i  la seva companya, l´ Anna Alabart, s’ho valien. I estaran sempre amb nosaltres.

En el Paranimf, el dia 27, desprès de les paraules inicials del Rector tindrem la paraula  (per aquest ordre) l’Ana Sanz,  jo mateixa, Angels Martínez Castells, parlant de la seva trajectòria vital, en Jaume Vernet, sobre la seva obra teòrica i  en Joan Saura sobre el perfil polític institucional. I podreu escoltar altres persones que se l’estimaven, i molt, com en Ramón Sánchez Tabarés, la Rosa Caballol i en Xavier Torrens.

Us esperem al Paranimf!

També en aquest blog: Miquel Caminal, fins sempre, germà!

Miquel Caminal, Mena, Garzón y el malestar de la democracia española 

Miquel Caminal: els aniversaris del 2011 

Con el adiós al 2012, un “hasta siempre” muy sentido para Anna   

 
Deixa un comentari

Posted by a 29 Març 2015 in Uncategorized

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: