RSS

Desmentint Boi Ruiz ( i denunciant el servilisme de TV3 )

13 març

El perquè de tot plegat, la raó de ser de la facècia, s’explica molt bé en el pròleg d´Ignacio Ramonet al llibre de Pascual Serrano Desinformación, cómo los medios ocultan el mundo. Serrano demostra en el seu magnífic treball -ja un clàssic de la informació- que “los medios dominantes en prensa, radio, televisión e internet tienen como función principal convencer al conjunto de las poblaciones de su adhesión a las ideas de las clases dominantes”… encara que el que escoltin i vegin no tingui res en comú ni amb el que la gent constata cada dia de la seva vida i pateix amb més o menys intensitat… Encara que el que vulguin que ens creiem i empassem coll avall és el que ens deixa sense drets, atempta contra les nostres necessitats més elementals i desafia el nostre raonament. I això és especialment indignant quan el medi es paga amb els nostres impostos.

La setmana passada, TV3 va participar de la cerimònia de la confusió amb un programa que no tenia res a veure amb el que passa a la sanitat catalana. No cal que en parli massa perquè la Marta Sibina i l’Albano Dante, de Cafeambllet, el desmunten en els primers dos vídeos. En el tercer, tenen un debat alternatiu al que estava convidat Boi Ruiz o qui designés del Departament de Salut, i al que naturalment no es varen dignar ni a donar resposta.

Ens queda la tristesa de constatar, una vegada més, l’ADN de l’actual TV3 no és essencialment diferent del dels pitjors venedors de mentides i fum. Segurament TV· va néixer per la necessitat de que s’expliqués més i millor la realitat de Catalunya. Per explicar la veritat sobre el que passa a Catalunya. I ara està demostrant que segueix existint per impedir que es digui la veritat. Com repeteix incansablement a plató el guinyol del Conseller, sobre tot, que la gent “no es confongui” i, ni que sigui per atzar, aconsegueixi sortir del seu món de mentides sobre el model sanitari. Sort que encara tenim la manera de poder-hi donar la volta. Amb la Marta i l’Albano, amb la Marea Blanca i cafeambllet, i amb programes com els que realitza L’AlternativaTv, sobre el mateix tema, però tocant de peus a terra, lluny del govern dels Millet i del món Matrix d’estafes i pirateries al que ens vol conduir CiU i els escolanets..

 
 

2 responses to “Desmentint Boi Ruiz ( i denunciant el servilisme de TV3 )

  1. EUGENIO SANCHO FREIXAS

    10 Abril 2015 at 19:32

    ES UN FRAU LO QUE FA EL GOBERN DE CIU I EL CONSELLER BOI RUIZ . TV3 ESTA MANIPULADA PEL GOBERN DE CIU . recordau el dia de las votacions

     

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: