RSS

Ocupació CAT-Salut

14 ag.

ocupacio CAT-salut

Una vegada més, els companys i companyes de SICOM deixen constància d’una acció empoderada de defensa de la sanitat de totes i tots. Amb les urgències del Hospital de la Vall d’Hebron saturades i Bellvitge en procés de tancament, som tota la ciutadania la que ha de reaccionar… Perquè ja n’hi ha prou de cases sense famílies, llits sense malalts, llistes d’espera que desesperen, derivacions que ens porten a donar negoci a clíniques privades, i urgències sense l’atenció ràpida i digna que les persones necessitem.

Ahir, una quarantena de representants d’associacions de defensa de la salut pública, professionals del sector i usuaris varen ocupar les dependències centrals del CatSalut, a Barcelona per exigir que no es tanquin més plantes i llits i que es dediquin més esforços a millorar els serveis d’urgències. El director del CatSalut. Josep Maria Padrosa, (que per cert hauria d’haver dimitit ja fa temps) ha ofert telefònicament que dirigents d’aquest ens es reuneixin amb membres del col·lectiu que ha ocupat les dependències per debatre les seves propostes. Aquests col.lectius exigeixen que es dediquin als serveis d’urgències els diners que el departament de Salut ha assegurat que s’hi dedicaran si es col.lapsen.

Escolteu les raons que donen Trini Cuesta, Marcela Güell, entre altres dones insubmises, i no podreu entendre com és que al Departament de Salut no hi havia ningú… Ni per rebre aquesta gent carregada d’arguments, ni molt menys per fer polítiques de salut en benefici de la ciutadania!

Veure també a Dempeus, la campanya contra les derivacions a la sanitat privada.

 

One response to “Ocupació CAT-Salut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: