RSS

La reprovació a la política sanitària i a un tripijoc indecent: “Artur Mas: sereu jutjats”

25 jul.

boi_ruiz_marina_geli_240 Ahir la tarda molta gent a Catalunya que seguia el debat parlamentari sobre llistes d’espera, transparència al sector sanitari, derivacions, corrupció i finalment, la reprovació a Boi Ruiz que va presentar el grup d`ICV-EUIA, en un moment o altre, va perdre els nervis. No sols pel vot injustificable d’ERC “salvant” a un personatge que no s’ho val, en Boi Ruiz, que no es quedaria pas a l’atur si desapareix de la Conselleria (la privada ja deu tenir les seves portes ben obertes) sinó per tot el que s’amagava. Quin valor tenen (segurament més pel que callen) personatges com Xavier Crespo o Boi Ruiz, que s’han de “protegir” com si fossin espècies en extinció?

imageEl cert és que la sessió d’ahir al Parlament va ser com anar a passejar per un galeria de retrats que poc a poc esdevenien caricatures grotesques: La diputada del PP i l´infranivell de la seva intervenció (el més “ric” del seu discurs parlamentari va ser el dubte en la tria entre “anar a missa o repicar” o “fer la puta i la ramoneta”) o la diputada de CiU, que amb una “actuació” fonamentalista al màxim, digna de les Creuades, havia de suplir amb grans dosis d’indignació sobreactuada i mentides a l’engros que no hi havia defensa pel seu partit… Tant penós, tot plegat! I ja, per acabar, el despreci que es va escapar del micro de la presidenta del Parlament, Sra. de Gispert, quan va captar el seu disgust contra la gent treballadora que ja n’estava farta d’una representació grotesca: “És vergonyós, eh? Convidar a aquesta gent…!” Precisament aquesta gent que amb el seu treball a la sanitat i els seus drets de ciutadania fan que el Parlament tingui encara algun sentit, malgrat la mediocritat i la mala fe que alguns polítics i polítiques oferien impunement (o no!) a la ciutadania.

L’Albano Dante, de cafeAMBllet, ha expressat en el seu video bona part del que jo voldria dir… però encara queda. I sortirà. Es un video valent que els hi recomano de cafeambllet, però també si poden, vegin, en positiu, les intervencions d’Isabel Vallet i de Marta Ribas Frías. I ja desprès, escoltin amb atenció d´on venen els llots d’avui, com destapa la parlamentaria del PSC, i si en tenen humor i ganes (o necessiten un “xute” d’adrenalina) dediquin uns minuts més a la resta d’intervencions. Tota la sessió d’ahir ja està penjada a la web del Parlament. Per tot plegat, estic d’acord amb l’Albano: continuarà.

Veure també el que diu Jessica Mouzo Quintans a l’edició de Catalunya deElPais.

 
5 comentaris

Posted by a 25 Juliol 2014 in Ciutadania/Política, Salut

 

Etiquetes: ,

5 responses to “La reprovació a la política sanitària i a un tripijoc indecent: “Artur Mas: sereu jutjats”

 1. lluisba

  25 Juliol 2014 at 13:59

  Un article clar i contundent. I fantàstic el vide de l’Albano, el pots felicitar!

   
 2. Elena Alvarez

  25 Juliol 2014 at 14:07

  Totalment d’acord amb el que dius i amb l’Albano, es supera dia a dia. Això ho ha d’escoltar tothom!

   
 3. Elena Martín Alcón

  26 Juliol 2014 at 8:22

  Cuando se cuentan las verdades no puedes sino felicitar al que las dice y felicitarnos a
  nosotros mismos por poder leerlas y escucharlas Salut

   
 4. procesconstituentsantcugat

  26 Juliol 2014 at 21:18

  Plenament d’acord, però necesitem dades i documents que demostrin de manera contundent aquestes afirmacions, per poder contrarrestar la gran propaganda que genera CiU, ERC.
  Hem de ser clars i contundents i tenim una gran feina: desenmascarar als politics que ja fa temps volem provatitzar-ho tot, repeteixo companys: Dades, noms, quantitats, relacions entre els diferents patronals…Només així tindrem arguments per poder construir la república del 99%, més justa i socialment equilibrada.

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: