RSS

A la Champions li diuen que SI, al @Multireferendum li diuen que NO!

21 maig

imageLa democràcia directa fa por. Per això la Junta Electoral Central ha resolt prohibir el Multireferèndum, una iniciativa de consultes ciutadanes molt significatives, convocat per diferents entitats socials catalanes per al proper diumenge 25 de Maig, coincidint amb les eleccions europees i que ja té preparades més de 300 taules de votació arreu de Catalunya.

Mentre es prepara un recurs contenciós que es presentarà al Tribunal Suprem, les organitzacions que formen el MULTIREFERENDUM han decidit mantenir, amb bon criteri, la proposta de votació, i moltes persones que creiem que la democràcia no s’atorga, sinó que és una conquesta diària, quotidiana, del dia a dia, que té tot a veure amb la nostra dignitat, ja hem dit que anirem a votar.

imageLa Junta Central, però, no ens ho vol deixar fer, i ajudada per les manifestacions en contra del Multireferendum fetes per les candidatures de PP, PSOE, UPyD, Vox i Cilus, considera que la iniciativa interfereix en el procés electoral i en la reflexió dels votants. (En canvi, pel que sembla, no hi ha problema ni amb ni les mentides de González Pons ni amb el circ de la Champions) i assenyala que “les preguntes que es volen plantejar als ciutadans”, en temes de política energètica i agrícola, sobre el pagament del deute públic o el paper de les ILPs, entre altres, “tenen una indubtable naturalesa política i es troben en el debat polític d’aquesta Comunitat Autònoma”.

Es clar que sí. Per això precisament es fan. I precisament per això, no volen que contestis a aquestes preguntes:

image

Mes informació i on és la teva taula, a multireferendum.cat

 
1 comentari

Posted by a 21 Mai 2014 in Ciutadania/Política

 

Etiquetes:

One response to “A la Champions li diuen que SI, al @Multireferendum li diuen que NO!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: