RSS

Demà matí, presentació sorpresa de @_cafeambllet a BELLVITGE!

20 maig

Des de CAFEAMBLLET ens ho anuncien: Demà, Presentació sorpresa

Demà al matí els 145.000 exemplars del segon cafèambllet es començaran a repartir arreu de Catalunya. Per presentar l’edició d’aquest mes no s’ha buscat un local ni cap sala… La presentació serà a peu de carrer, a peu de lluita. Demà, els treballadors de l’Hospital de Bellvitge faran una roda de premsa explicant les greus condicions que estan patint treballadors i usuaris, i la Marta i l’Albano de CAFEAMBLLET han volgut fer costat a aquesta roda de premsa i presentar amb ells aquest segon cafèambllet.

image

El cafèambllet d’aquest mes té com a tema principal la sanitat i el greu problema de les llistes d’espera. I quin millor lloc per presentar-lo que a les portes d’un hospital que lluita? Diu l’Albano: “Ens hagués agradat avisar-vos abans de la presentació però calia lligar tot el necessari i coordinar-ho amb els treballadors de l’hospital i fins fa poc no hem pogut saber l’hora exacta. Si algú vol venir, la presentació (i la roda de premsa) serà demà a les 13h. a la porta de l’Hospital de Bellvitge. Si podeu venir, us esperem.”

Aquest segon número ha comptat amb la participació de molt diversos col·lectius, organitzacions i entitats.

Llistes d’espera:

El tema principal són les llistes d’espera. Us recomano llegir l’editorial que resumeix l’enfoc que hem donat al tema. En la redacció han participat treballadors de la sanitat, veïns i organitzacions de defensa de la saniat pública. Una participació que ens permet fer visible punts de vista que molt sovint passen inadvertits.

Silencis mediàtics:

Com ja varen avançar, aquest cafèambllet té 16 planes en comptes de les 12 pressupostades. Això ha estat possible gràcies a les donacions que hem rebut després de la sortida del primer número del cafèambllet. Quatre planes que han anat molt bé per poder fer un especial molt il·lusionant: “15 silencis mediàtics* que és un resum de la feina feta pels 15 periodistes del Grup Barnils que han confeccionat l’Anuari dels Silencis Mediàtics i que, per cert, també va ser finançat a través d’una campanya de Verkami!

BCN World:

Després del pacte CiU-PSC per tirar endavant el macro-projecte de BCN World a Tarragona, des de CAFEAMBLLET han volgut conèixer -i difondre- els arguments de les persones que adverteixen que tot plegat és un nou pilotasso.

CIEs, eleccions i feixisme

CAFEAMBLLET ha estat en contacte amb la gent de Tanquem els CIEs, Units contra el Racisme i el feixisme així com amb els impulsors de la campanya “No votis injustícia. Un altre cop, per una banda informen als lectors i per una altre, posen a disposició d’aquestes organització la capacitat d’arribar a milers de persones des de les planes que s’han construit entre tots els mecenes. Aquest també era un objectiu de la publicació: multiplicar la capacitat de la gent que està treballant pels drets de tots. Així, per exemple, la campanya d’octavetes d’UNits Pel Racisme ha guanyat 145.000 exemplars en un moment! Ho hem fet entre tots!

Altres:

El circuit il·legal de Sete Gibernau, la no-dimissió de Manel Prat pel cas Esther Quintana o la porta giratòria de Marina Geli són alguns dels temes que té aquest cafèambllet.(…)

Seguiu llegint a Dempeus.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: