RSS

David Fernandez, @HiginiaRoig : puny tancat contra les retallades

22 des.

Ovidi Montllor Tenim un amic comú, molt estimat, que ens fa molta falta, i sempre és bo trobar punts de contacte de tanta solidesa i sensibilitat com l’Ovidi. Per la meva banda, no sóc independestista, crec, per més que s’hi esforcin de fer-m’en les forces més obscures del nacionalisme espanyol. Em lliguen moltíssimes solidaritats de fons amb gent sincera, lluitadora, incansable i honesta de tota Espanya, de tota Europa i de tot el món. M’esforço per ser, doncs, sobre tot, internacionalista. Però sóc conscient que el discurs de David Fernàndez representa un punt d’inflexió -també en alçada- en el Parlament català dels nostres temps, i val la pena que es doni a conèixer des de tots els racons de la xarxa. M’ uneix, a més, amb moltes amigues i amics de la CUP, una visió de la salut i una defensa de la salut pública que ens ha posat dempeus en moltes i moltes ocasions… i que seguirà fent-ho.

Com Maria Mercè Marçal, a l’atzar agraeixo tres dons: haver nascut dona, de classe baixa i nació oprimida. I el tèrbol atzur de ser tres voltes rebel. I per tant, agraeixo aquest discurs valent, que ens dóna forces per seguir lluitant contra el Minotaure.

 
 

4 responses to “David Fernandez, @HiginiaRoig : puny tancat contra les retallades

 1. àngels t.

  22 Desembre 2012 at 22:16

  Ostres Angels, doncs en aqueta ocasió et guanyo! Jejeje. Perquè jo tinc no un, dos Davids, que son al Parlament, que se’ls pot aplicar el mateix títol: puny tancant contrales retallades.. i en defensa de la sanitat pública, també. El coneixen pro les treballadores de Sant Pau (en David C de Companyon). El que te de bo aquesta nova etapa és que hi hauran assegurades les lluites fora i dins del Parlament… i afortunadament no per una o dos persones… sino per algunes més. Bona lluita i una abraçada.

   
  • angelsmcastells

   22 Desembre 2012 at 22:46

   Ei, que en David Compnyon es tambe “meu”…. Ho deixem en nostre? O potser, nostres? Una abraçada molt forta!

    
 2. albert batiste

  24 Desembre 2012 at 9:03

  Àngels, totalment d’acord, des de el no independentisme em sembla un discurs magnífic……

   
 3. Ectòrix

  27 Desembre 2012 at 17:18

  Per descomptat que el discurs, el que vol transmetres, és ben encertat i prou potent. Jo també penso que aquesta legislatura hi haurà lluita al Parlament, gràcies a les CUP i d’Iniciativa si comença a collar més fort del que ho fa, i això està bé, perquè és una manera de demostrar als qui ocupen la majoria dels seients que els de baix no pararem quiets, i és una manera, si els mitjans de comunicació se’n fan ressò, de fer trencar l’institucionalisme rigorós, el joc fal·laç i els discursos de CiU típicament hipòcrites. Així sí, amb el benentès que esperem que no passi el contrari: és a dir, que les formes parlamentàries acabin domesticant les CUP (com aquell gag del Polònia, on Puig i Fernàndez anaven a barallar-se però Puig li diu que allà al Parlament tot és de mentida).

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: