RSS

Josep Bel, sin ser atendido todavía en Urgencias de la Quirón

22 nov.

Si tienes una hernia, quizás te atendamos… Si es por huelga de hambre, muérete!

Esto es lo que le están diciendo de hecho a Josep Bel, de Telefonica, en huelga de hambre desde hace 18 días, en Urgencias de la Quirón donde ha acabado finalmente tras un periplo por el Hospital de la Vall d’Hebrón (donde les han dicho que NO era su hospital de zona). Finalmente, por el seguro de su mutua, ha acabado en la Clínica Quirón, donde están decidiendo si le atienden por la hernia que padece, pero no por los estragos que le está causando la huelga de hambre. Josep Bel está esperando la decisión.
Finalmente Kim Faura, Director General de Telefónica en Cataluña y Director de Relaciones Corporativas de Telefónica de España desde julio de 2005, ha encontrado en la sanidad privada  (dónde si no) alguien tan desalmado como él.

Además, puedes seguir en directo la visita de Alexis Tsipras a los compañeros en huelga de hambre en Telefonica en Bambuser

Esta es la noticia, actualizada antes de las tres de esta tarde, que daba Btv. Yo he podido hablar con Josep Bel hace 10 minutos, mientras todavía  esperaba en la Quirón….

Un dels treballadors de Telefónica en vaga de fam és traslladat al Vall d’Hebron

Aquest migdia en Josep Bel, un dels cinc treballadors de Telefónica que estan en vaga de fam, ha hagut de ser atès per una ambulància, que se l’ha emportat a l’Hospital Vall d’Hebron. Un problema de salut que tenia anteriorment se li ha agreujat com a conseqüència de no ingerir aliments i els metges li han recomanat que el visitin a l’hospital.

Aquest matí els metges li han aconsellat que abandonés la vaga de fam i, poques hores després, l’estat d’en Josep Bel ha empitjorat i ha hagut de ser atès i traslladat en una ambulància a l’hospital Vall d’Hebron. Els 18 dies de vaga de fam per demanar a Telefónica la readmissió d’un company estan passant factura a la salut dels cinc vaguistes. De fet, ahir hi havia dubtes que assistissin a la reivindicació que es va fer al Fòrum, a la qual finalment van anar, tot i que en cadira de rodes.

Mentre en Josep ha anat cap a l’hospital, el coordinador de la protesta, Enrique Mosquera, ha explicat a BTV que els altres quatre companys continuen amb la vaga de fam, tot i que un d’ells ha començat a patir un dolor molt intens d’esquena. Afirma que estan animats i que els ajuden els missatges de suport que molts ciutadans, entitats i moviments els fan arribar a través de les xarxes socials.

Mosquera afirma que, tot i que estan febles i es cansen amb molta facilitat, els metges creuen que ara per ara el seu estat encara els permet mantenir la vaga de fam. Ara bé, els han desaconsellat participar en cap acte reivindicatiu i a partir d’ara hauran de continuar amb la vaga de fam però fent repòs sense moure’s d’on han estat fins ara: a la seu del Comitè d’Empresa de Barcelona (al carrer del Marquès de Campo Sagrado). Malgrat  que els empleats han estat més de dues setmanes en vaga de fam, Enrique Mosquera assegura que Telefónica encara no s’ha posat en contacte amb ells ni sembla que tingui predisposició a negociar.

 
2 comentaris

Posted by a 22 Novembre 2012 in Salut

 

2 responses to “Josep Bel, sin ser atendido todavía en Urgencias de la Quirón

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: