RSS

#NoDevem #NoPaguem #DeNosaltresDepèn #13O

12 oct.
Manifestació internacional en el 13 d’octubre “No devem, no paguem, de nosaltres depèn!” A Barcelona:
 • 18hrs. Pl. Catalunya. Inici de la manifestació.
[Retornarem el deute a qui l’ha generat. “El Deute és pringós: porta la teva pitjor roba”]

COMUNICAT DE LA MANIFESTACIÓ I LA SETMANA D’ACCIÓ GLOBAL

Els darrers mesos, l’impacte de la denominada crisi sobre les nostres vides s’ha intensificat i la casta política no mostra cap voluntat ni capacitat d’actuar al respecte. Per això des de fa uns mesos diferents assemblees de barris i col·lectius (la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute, feministes Indignades, sindicats combatius, comissions i grups de treball del 15M..) estem treballant des de fa temps per preparar i convocar la manifestació internacional “No devem, no paguem, de nosaltres depèn!” del proper dissabte 13 d’octubre a les 18hrs. a Plaça Catalunya.
Fem nostra la política, prenem la iniciativa, revelem el mecanisme del deute que sustenta aquesta gran estafa que anomenen crisi i declarem que:
.
El deute no és públic ni legítim
Un deute que no s’ha destinat a impulsar serveis per a la població, sinó a pagar els errors de les persones responsables d’aquesta estafa, és un deute IL·LEGÍTIM, i la població NO l’ha de pagar.
El rescat i les seves mentides
Els rescats que s’estan produint actualment a Europa, en països com Portugal, Grècia, Irlanda i ara Espanya, ja s’han produït abans als països del Sud durant dècades amb el nom de “plans d’ajustament estructural” o de “reestructuració”,
No és un rescat, és el cop financer final sobre la democràcia. No al rescat! Ens rescatarem amb els diners d’aquelles que han creat aquesta estafa.
.
Les retallades i les privatitzacions, conseqüències del deute
Les conseqüències d’aquest tipus de mesures per a la població són clares, ja les estem patint i encara en falten moltes més que vindran
Davant aquesta situació, cada vegada són més les veus que s’alcen per treballar i desenvolupar alternatives així com les que demanen una vaga general social de caràcter indefinit, que inclogui a totes les persones a més de les treballadores: estudiants, parades, jubilades, migrants, treballadores en l’economia submergida, en l’àmbit domèstic, … . I des d’aquí fem una crida a la mobilització de totes les persones.
Alternatives: jutgem a les persones culpables
Davant tots els atacs, ens organitzem, hem sortit al carrer a protestar i crear alternatives reals als problemes que ens imposa aquest sistema capitalista. S’han enfortit les xarxes que ja existien i han sorgit de noves. Hem creat dispositius eficaços.
Entre aquestes eines volem ressaltar les 2 vagues generals del 29s i 29m, les acampades en ciutats de mig món i les 2 manifestacions internacionals del darrer any. Així sentim nostres les lluites, manifestacions i vagues que s’han multiplicat aquest any: mineres, estudiants, professores, dret al propi cos i avortament lliure, sanitàries, aturades, migrants, jubilades, treballadores domèstiques…Som moltes, només fa falta decidir fer el pas.
Davant les mesures de l’1%, el 99% exigeix i s’exigeix a si mateix:
.
– Nosaltres som la solució.
– Rebuig del Memoràndum i del pagament d’un deute il·legítim per recuperar així la sobirania sobre les nostres vides. No Devem!!! No Paguem!! De nosaltres depèn!!
– Rescatem a les persones, no als bancs.
– Abolició de les mesures d’austeritat que es tradueixen en retallades i privatització dels serveis públics essencials per mantenir el teixit social. Així com de la reforma laboral i del “pensionazo”.
– Jutgem a les persones responsables de la crisi.
– Comencem a canviar el sistema i busquem el repartiment just de la riquesa:
– reforma fiscal
– persecució del frau fiscal i abolició dels paradisos fiscals.
– Eliminació del règim de les SICAV.
– Recuperem l’espai del comú: serveis públics universals i espais d’autogestió i suport mutu.
– Creació d’una banca veritablement pública socialitzada i amb control democràtic.
Els nostres problemes no són particulars ni espacials, arreu passa el mateix, per tant la solució és global, tot i que requereixi de la acció i coordinació local. Per això, us convidem a participar i a crear actes i accions contra el pagament del deute, preparar-nos per a la Setmana d’Acció Global contra el Deute, i en especial per a la concentració-manifestació:  Dissabte 13 de Octubre a les 18:00 hores a Plaça Catalunya.
.
.
NO DEVEM, NO PAGUEM, DE NOSALTRES DEPÈN!!!
.
.
Rescatem-nos amb els diners de qui ha creat aquesta estafa!!
Treu tot el deute que portes dintre!!
#NoDevem #NoPaguem #DeNosaltresDepèn
#13O
#13Obcn
#GlobalNoise

I després què?
 
4 comentaris

Posted by a 12 Octubre 2012 in Economia crítica

 

Etiquetes: , , , ,

4 responses to “#NoDevem #NoPaguem #DeNosaltresDepèn #13O

 1. antonio

  13 Octubre 2012 at 8:20

  Es verdad, somos la solución, pero en islandia se negaron a pagar la deuda que les imponían y en espanya cada semana nos endeudan mas con la emisión de bonos del estado y ese dinero que obtienen con la venta de bonos sirve para que unos pocos se den la gran vida y fortalezcan las estructuras de poder con las que quieren seguir endeudando a espanya, a la cárcel con todos ellos.
  Tal vez, en vez de repartir la riqueza de manera justa, deberíamos pensar en empezar por compartir la pobreza, porque a estas alturas el planeta está bastante pobre y esquilmado de todo y desde la pobreza compartida podemos empezar a plantar huertos y bosques comestibles. Está muy bien que os guste vivir en las ciudades porque os habéis acostumbrado a ello desde que nacisteis, pero en las ciudades no se produce ni el combustible, ni el alimento, ni el agua potable, ni nada de lo que se necesita para vivir en ellas, por lo que la vida en las ciudades es insostenible, hay que ir cambiando de chip, la agrosilvicultura garantiza la plena autosuficiencia de quienes viven de ella y les permite vivir con los piés en la tierra.
  Abandonar las ciudades, dejar de alimentarlas, vivir de manera inteligente y autosuficiente en el campo, es la solución a todo, que cada quien produzca lo que consume y un excedente para aquellos que no lo pueden hacer por sí mismos, porque si tenemos que crear un nuevo mundo ha de ser en el campo y con la agrosilvicultura orgánica.

   
 2. lejosdeltiempo

  14 Octubre 2012 at 22:52

  Reblogged this on lejos del tiempo.

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: