RSS

(No) Tot és Comèdia

30 set.

I perque no tot es comèdia -encara que cal per viure la vida tenir sentit de l’humor i una capacitat de distanciament de les estafes quotidianes gairebé brechtiana, us deixo aquest link per si voleu escoltar l’entrevista que el passat diumente es va emetre en torn a l’una del migdia al programa de Rosa Badia a Ràdio Barcelona, de la Cadena Ser.

Una entrevista en la que, malgrat la duresa del temes tractats, em vaig sentir molt còmode. Periodistes amb vocació i molt d’ofici, com la Rosa Badia, aconsegueixen aquest petit miracle de que t’oblidis del casc i el micròfon i donis les respostes que sorgeixen, directament, de les entranyes… Periodistes que saben perfectament, malgrat títols més o menys vistosos, que en aquest món -i més en aquests temps que ens toca de viure- NO tot és comèdia. Si hi dediquen un quart d’hora a l’audio del programa, ja em diran què en pensen.

( Aquest és el link a l’entrevista radiofònica  feta per Rosa Badia a Angels Martínez Castells, a Ràdio Barcelona el 23 de setembre.)
 

Etiquetes: , , , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: