RSS

El Liebster blog award arriba a Punts de Vista!

27 maig

Desprès dels premis eurovision d’ahir, pot semblar una broma que l’amic Ectòrix del bloc El principi… m’hagi concedit el premi Liebster Blog, una iniciativa nascuda en aquest món d’internet: un company o companya blocaire t’escull com a bloc ‘més estimat’ (en la seva traducció literal de l’alemany), per fer-ne difusió i premiar-ne el contingut. Per sort, res a veure amb haver de cantar ni disfressar-se…! Per tant, gràcies, company Ectòrix, per haver pensat en Punts de Vista, i accepto encantada el relleu, mantenint l’esperit que m’ha semblat que heretava en remuntar-me -seguint els links a unes quantes edicions del Premi- de decantar-me per blocs escrits preferentment en català o bilingües.

Les bases del premi són:

1.- Copiar i enganxar el logo del premi al bloc, i enllaçar el blocaire que te l’ha otorgat.
2.- Nominar els teus 5 blocs favorits (han de tenir menys de 200 seguidors) i deixar un breu comentari en els seus blocs per fer-los saber que han rebut el guardó.
3.- Demanar i esperar que aquests blocaires passin el guardó a altres 5 blocs.

Qui s’hagi acostat alguna vegada per Punts de Vista, o em segueixi per twitter o Facebook sabrà que entre els meus blogs més consultats en català o català-castellà hi destaca Dempeus per la Salut Pública. Encara que supera el límit dels seguidors, em semblaria poc honest per part meva no destacar-lo com “el més estimat dels estimats”, gràcies a treballs d’acompanyament i suport de molts companys de Dempeus com en Sergi Raventós, J-R. Lladós, però sobre tot la constància de l’Elena Alvarez Andrés, imporescindible en mantenir oberta la finestra de Dempeus a les xarxes… Al blog de Dempeus, a més de les entrades, podeu consultar les convocatòries d’actes, llegir el Manifest, fer-nos saber del vostre suport i accedir al contingut de les diferents Jornades en les que hem participat i els continguts i accions de la Iniciativa Penal Popular.

En una bona combinació de salut i política (dos móns tan vinculats) hi ha La Ratera, de l’amic i metge “dempeus” Antoni Barbarà Molina. Es tracta d’un bloc que denúncia les manifestacions perverses del pensament únic i neoliberal i les mentides disfressades de sentit comú o de saviesa popular: totes les rates que cal tenir ben tancades a La Ratera pel bé de la SALUT PUBLICA ben entesa!

Un bloc que segurament tothom estima quan el coneix: @iaioflautes dels que varen lluitar i aconseguir una vida millor pels nostres fills i files i ara no volen que sigui sols un record per a les generacions que han de venir!

De la salut a l’ensenyament, m’agradaria mencionar Save UPC. Bloc imprescindible en temps de retallades que malmeten la investigació i un augment classista de les taxes universitaries…. Un bloc creat per membres de la comunitat UPC que “no representem ningú més que a nosaltres mateixos i a qui vulgui col·laborar amb nosaltres” segons diuen, perquè la UPC és cosa de tothom…

I finalment, per a les persones que estem enganxades a la novel.la negra (com a relat realista, potser, dels temps que vivim) el meu bloc més estimat és el de l’Anna Maria Vilallonga, A l’ombra del crim, autora també de El Fil d’Ariadna (II). Tot un plaer llegir l’Anna Maria, us la recomano sincerament!

I feina feta, amb recança de deixar molts altres blocs estimats per a una segona volta… Ara, que segueixi la roda dels blocs més estimats…!

 
 

Etiquetes:

6 responses to “El Liebster blog award arriba a Punts de Vista!

 1. fpuigcarbo

  27 Mai 2012 at 12:45

  rebutja qualsevol premi, no deixa de ser pura endogamia, els blocaires de vell ja hem superat aquesta etapa fa temps. Creu-me, rebutja’l…

   
  • angelsmcastells

   27 Mai 2012 at 14:04

   Segurament tens rao, pero el teu consell arriba una mica tard… Gracies, i estaré a l’aguait. Salut!

    
 2. GallardeteWord

  27 Mai 2012 at 14:32

  Felicitats,Angels!! un premi es un premi 🙂 . Y yo diría que este tiene aroma de jazmiz, o dicho de otro modo, huele a la diversitat de aquest blog.
  Una abraçada forta!!

   
 3. Isabel S.

  28 Mai 2012 at 1:34

  Res Àngels, jo també vull felicitar-te. És un reconeixement merescut i no hi ha cap dubte que som molts qui t’estimem com a persona, i necessitem la teva gran labor de difusió i informació. Jo sóc capaç ara de llegir algunes coses d’economia gràcies a tu. Segueix sense agradar-me, però fa falta estar assabentat de com funciona i la fan funcionar. Pels diaris, jo ja estava divorciada; només de pensar en llegir el que posen em donava urticària. Ara, si m’emprenyo, em queda el meu bloc per expressar la meva indignació.

  Felicitats i una forta abraçada.

   
 4. Elena Martín Alcón (@helenamartinal)

  28 Mai 2012 at 10:42

  Felicidades . Yo no creo que tengas que decir que no a un buen
  reconocimiento , ya que al igual que Isabel pienso que continuamos
  necesitando tu labor de difusión y de esclarecimiento a tantos problemas
  que nos vienen de nuevo . El trabajo que llevas a cabo a través de las
  búsquedas de todo lo que nos es útil no tiene precio . Lo dicho Gracias y
  Felicidades .

   
 5. Maribel

  28 Mai 2012 at 11:31

  Felicitats, Àngels. Per experiència sé que un premi no et farà canviar, ni ha de fer-ho. Però en aquesta travessia del desert sense cantimplora que ens ha tocat de viure, que t’arribi un reconeixement – sigui d’on sigui- s’agraeix, Fins i tot si alguna vegada et vingués de l’enemic, si fos el cas, voldria dir que aquest reconeix la feina feta i que els ho poses difícil. T’ho dic perquè jo m’hi he trobat. Igualada és més de dretes que ningú, no obstant hi tinc un reconeixement, ja ho xaps, però allà estic – ho saben i ja hi compten: potser per continuar posant-los pedres a la sabata… Una abraçada.

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: