RSS

Solidaritat a Quatre Camins: #Marxaporlalibertad #elsvolemacasa

29 abr.

Dues convocatòries importants, avui: protestant per PROU RETALLADES a l’ensenyament i a la sanitat a la Pl. Catalunya i una, molt entrenyable, a Quatre Camins, amb els estudiants empresonats, acompanyant als seus familiars. Com sempre, les/els @iaioflautes ens mostren el camí i, en nom propi i de Dempeus, ha estat molt emocionant acompanyar-los.

En parla ¿Quien debe a quien? difonent els hastags que ens han acompanyat tota l’acció:#elsvolemacasa i #marxaperlallibertat . Quan m’han passat el megàfon, poca cosa quedava per afegir. Sols que encara que ens ho volen robar tot,  mai podran perdren’s la capacitat de ser SOLIDARIS.   I que estavem allí, com tantes i tantes persones estaven a la mateixa hora a la Pl. Catalunya, totes fent SALUT (ben entesa) defensant l’ensenyament públic,fent un acte d’afecte i afirmació, i fent-nos forts en la solidaritat  (que és font de salut com molt bé han recollit a Twitter els Joves de CC.OO)  a partir de la qual podem fer caure presons i muralles per alliberar les persones innocents, i fer tornar a casa  l’Isma i en Dani.

Algunes fotografies diuen més que moltes paraules:

Foto: Oscar Martinez

Foto de Oscar Martinez

Foto de Oscar Martinez

Foto: Oscar Martinez

Llegint la carta del Dani i l'Isma per la gent que estavem fora. Foto: Oscar Martínez

Parlant pel megàfon. Foto: Zé Moreira

 

Més fotos de la periodista Lali Sandiumenge, aquí!

 
4 comentaris

Posted by a 29 Abril 2012 in Salut

 

Etiquetes: , ,

4 responses to “Solidaritat a Quatre Camins: #Marxaporlalibertad #elsvolemacasa

 1. FAMILIA I AMICS DE L' ISMA I DANI

  29 Abril 2012 at 20:17

  MOLTES GRACIES PEL VOSTRE SUPORT, HA SIGUT UN DIA MOLT EMOTIU.

   
  • angelsmcastells

   30 Abril 2012 at 11:52

   Molta enteresa i coratge! Aquí ens teniu sempre, al vostre costat, al de l’Isma i en Dani, perque les injusticies tan enormes de les que en son victimes, ens agermanen i uneixen molt fort. Salut i Dempeus!

    

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: