RSS

Un home mort a Breda: la demagògia d’unes retallades que costen vides

22 abr.

Escoltin atentament les paraules del president Artur Mas que avui s’ha d’empassar, amb vergonya:Artur Mas va dir al Parlament que les protestes dels veïns de Breda eren ‘exagerades’. Els veins i veines no ho veien de la mateixa manera. I, dissortadament, tenien raó. Durant 120 nits els veïns de Breda es van oposar al tancament nocturn del seu CAP. “Ens quedem descoberts i sense assistència durant la nit i això és un perill” denunciaven, fent referència al fet de què també es van tancar els CAPs de les poblacions de la zona. Fins a 7 CAPs de La Selva Interior van tancar a les nits, deixant una àrea de 40.000 persones sense assistència mèdica nocturna. Els 7 CAPs van ser substituïts per un ‘metge localitzable’ situat a Arbúcies. Un metge que, aquesta nit, no ha arribat a temps.

Segons hem pogut saber pels companys de CafeAMBllet, un home d’uns 40 anys ha patit un infart aquesta matinada i, quan ha arribat el metge d’Arbúcies (amb l’ambutaxi?) ja no s’ha pogut fer res per salvar la seva vida. Fonts de l’empresa gestora del CAP de Breda confirmaven que a les 8 del matí -quan varen obrir el dispositiu- l’home ja havia mort i només es va poder atendre la família.

La Iniciativa Penal Popular ha de servir també per evitar situacions com aquestes… Donem força a les nostres denúncies, cap mort més que es pot evitar amb l’atenció que ens mereixem. Fem valer els nostres drets per la salut i per la vida.

 
3 comentaris

Posted by a 22 Abril 2012 in Salut, Serveis Públics

 

3 responses to “Un home mort a Breda: la demagògia d’unes retallades que costen vides

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: