RSS

Compartir la defensa de la salut pública, reconquerir espais, sumar per ser més forts

25 març

Ahir vaig tenir oportunitat de presentar, en nom de Dempeus per la Salut Pública, la Iniciativa penal popular en l’acte del matí de #primaverareus que reconqueria la plaça Mercadal per a la ciutadania. Vaig tenir oportunitat de parlar amb David Fernàndez, activista social i periodista del setmanari La Directa, Sergi Fàbregas, membre de la Cooperativa Integral Catalana, Félix Rodrigo Mora, Albano Dante Fachin de la revista cafeAMBllet, i uns companys de la Plataforma per la Salut de les Terres de l’Ebre.

La part fonamental de la meva intervenció va ser pels 10 punts que podeu sentir o recordar tot seguit, en lectura plural feta el dia de la presentació de la IPP. Però si una cosa volia defensar de manera especial és que qualsevol acció que s’emprengui –i més si ha de prosperar en el obscur i opac món de la justícia– sols té sentit si li donen suport milers de veus i milers de signatures, milers de ciutadanes i ciutadans dempeus que no es resignen a la por, a la soletat o a la indiferència. I que val la pena participar amb quantes més persones millor en la defensa i construcció d’una societat en la que es visqui i es respiri solidaritat, en la que siguin les dones i els homes –i no els “mercats”– qui decideixi el seu destí, i en la que la salut pública –entesa també com un dret urgent a l’equitat– es preservi i millori per un món millor.

I en defensa de la Vaga General del dia 29M. veure La Ratera.

 

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: