RSS

Ajuda a trobar el “xoriço” de l’any!

18 març

El Diari de Girona i l’edició gironina d’Ara.cat expliquen que ahir es va fer una “xoriçada popular” a la que donaven suport el moviment “Units pel Cap” i Dempeus per la Salut Pública. La gent que passejava per la Rambla va tenir informació sobre les mobilitzacions per la salut pública a les seves comarques, va poder veure el video sobre “el Robatori més gran de la història de Catalunya” i va poder participar en la gran xoriçada popular contra les retallades i un tancament nocturn als CAPs de la comarca de la Selva. També es varen recullir signatures per la Iniciativa Penal Popular que es va presentar el dissabte dia 10 a Barcelona (i que al senyor Boi Ruiz no li agrada i no troba gens oportuna... ves per on!).

Però els diaris no informen que també es va fer una votació sobre qui era, a parer de les persones que volien opinar, el “xoriço” de l’any en temes sanitaris. Els tres nominats varen ser:

Boi Ruiz, que va guanyar per 372 vots
Ramon Bagó. que va perdre sols per un vot (371 vots)
Josep Prat: que tampoc es va qiedar massa enrera (289 vots)

Ara pots votar amb la gent de Girona, desfer el quasi empat, o proclamar un nou guanyador. No et cal papereta. Participa en l’enquesta, i fes salut!

I llegiu també la informació de cafeambllet sobre el nou president de la Corporació de Salut i el que fa per la medicina privada, el paper de les farmacèutiques i les opinions d’un col.laborador seu sobre els “treballadors ganduls”… No té pèrdua!

Informació addicional: pots seguir aquí el bloc de la IPP

 
6 comentaris

Posted by a 18 Març 2012 in Ciutadania/Política, Salut

 

6 responses to “Ajuda a trobar el “xoriço” de l’any!

 1. carmina

  18 Març 2012 at 21:41

  es podria donar un accesit als tres!

   
 2. Retroenllaç: Bitacoras.com
 3. Maribel

  19 Març 2012 at 2:57

  El Sr. Pedro Nueno, professor de IESE, m’ha impressionat força, “Hay que privatizar todo lo que todavía es propiedad pública, pero de verdad y en un mes: aeropuertos, loterías, cárceles, hospitales”. Hay que “poner a los jovenes a trabajar obligatoriamente hasta dos años gratis si tienen carrera y más si no la tienen. Si quien los emplea le encantan y los quiere retener tendrá que empezar a pagarles mucho antes. Y si no valen para nada, a alguna institución que los rehabilite con dureza”. “Nos enfrentaríamos a una protesta masiva (…) Habría que aguantar gritos unos días y meter en la cárcel a alguno” Angels, aquest xoriço es, com a mínim, de cantimpalo.

   
 4. Elena Martín Alcón (@helenamartinal)

  19 Març 2012 at 12:31

  Angels he votado . Me parece una buena iniciativa ,pero el fulano
  al cual se refiere Maribel ,Pedro Nueno , este no tiene precio .

   
 5. Elena Alvarez

  19 Març 2012 at 21:41

  Jo he votat al Boi Ruiz per allò de que és el màxim responsable de les retallades, però xoriços el Bagó i el Prat ho son molt i molt!!!
  I el Sr. Pedro Nueno, que anomena la Maribel, el que proposa es digne del més pur feixisme.

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: