RSS

Tot esperant Artur Mas (avui, a les 12, a Lloret de Mar)

14 gen.

NOTA DE PREMSA UNITS PEL CAP

Després de mesos treballant sobre temes sanitaris, la Plataforma Units Pel CAP inaugura el seu canal de televisió: “Units Pel CAP TV” (UpCTV) amb una exclusiva entrevista al president de la Generalitat, Artur Mas.

L’entrevista, que es centrarà en temes sanitaris, tindrà lloc a Lloret de Mar abans de l’acte d’inauguració d’una biblioteca. Els professionals d’UpCTV portarem les eines de treball dels periodistes convencionals (càmeres, micros y papers amb preguntes) i també farem servir les més modernes eines del periodisme ciutadà: pancartes, xiulets, tambors i megàfons, cada dia més imprescindibles per a que els polítics escoltin.

Convoquem a tots els companys periodistes –als quals agraïm la seva feina de difusió- així com també a tots els ciutadans que estan farts del desastre, la inoperància, les mentides, els silencis i manques de resposta inacceptables, i la cada cop més evident corrupció al sistema públic sanitari.

Lloc: Plaça Pere Torrent · Lloret de Ma Dia: Dissabte 14 de gener Hora: 12hs

Atentament,

Els directors i treballadors –sense nòmina- d’Units Pel CAP TV

1.- Senyor Artur Mas: les sospites sobre de corrupció no paren de crèixer durant els últims dies. Fins i tot l’Oficina Antifrau actua d’ofici. Davant d’aquesta situació de sospita generalitzada sobre càrrecs tan importants com el de president de l’ICS i membres del CSC, té previst aturar les retallades fins que tot plegat s’aclareixi?

2.- Un exemple, senyor President: com pot ser que el president de l’ICS, Josep Prat, no faci la declaració de la renda com la resta dels ciutadans? Creu que la seva vessant d’evassor fiscal és compatible amb la tasca com a president de la major institució sanitària del país?

3.- Un altra exemple: tot i que es paguen amb diners públics, els salaris dels alts càrrecs de la CMSM segueixen sent un secret. A vostè –que fa poc ha estat a Anglaterra, on per 10 euros destitueixen un ministre- li sembla propi d’un estat democràtic aquesta opacitat o més aviat parlem de ‘república bananera’?

4.- El mitjans de comunicació s’han fet ressó del cas de Ramón Bagó, un home que es contracta a si mateix amb diners públics. Tenint en compte que aquest senyor té la Creu de Sant Jordi, creu que pot acabar igual que Millet?

5.- Senyor Artur Mas: ens podria dir perquè una empresa pública –el CSC- dóna serveis a Codelco, Accions de Mèxic i al govern del Marroc i Albània?

6.- President: tenim casos sobre la taula com el del malalt terminal de càncer de Mataró, a qui se li va negar la morfina i fa pocs dies ens assabentem que una ciutadana que pateix una malaltia degenerativa s’està morint sense atenció. Això ha passat mentre Josep Prat cobrava 300.000 euros l’any i diversos ‘càrrecs de confiança’ a Girona s’emporten a casa 1 milió d’euros. Creu vostè que el seu Govern està prioritzant adequadament els recursos dels ciutadans?

Ves a cafeambllet

 
Deixa un comentari

Posted by a 14 gener 2012 in Serveis Públics

 

Etiquetes: ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: