RSS

Antoni Barbarà Molina a COM.ràdio, indignat i Dempeus per la salut pública

06 des.

No us ho perdeu!

Ramon Miravitlles pregunta sorneguer i, clar i català, Antoni Barbarà contesta, cara a cara, a La Nit de la Com-Ràdio, desmuntant les mentides de les RETALLADES i defensant, DEMPEUS, la salut pública.

Repasen la despesa sanitaria, la culpabilització, la por i la intimidació, les opinions estrafolàries de Boi Ruiz sobre de qui és la responsabilitat de la salut, el sistema americà cap el que ens volen portar, les assegurances de les mútues que són la dèria del conseller-representant de la sanitat privada… I la gent tancada als CAP i als Hospitals defensant la salut pública. Una conversa de mitja hora de la que no es pot perdre ni un segon. Si no us ha sortit abans, aquesta és la web: http://www.comradio.com/flash/reproductor/reproductor.asp?kin_audio=97153

El blog del Toni es La Ratera i aquí trobareu el de Dempeus.
.

 
 

2 responses to “Antoni Barbarà Molina a COM.ràdio, indignat i Dempeus per la salut pública

  1. Lluís

    6 Desembre 2011 at 23:33

    Com més hi penso, menys comprenc les estratègies tan lamentables de CiU. La salud no és responsabitat de l’estat? Suposo que tampoc no ho deu ser l’educació, ni l’equilibri ni la cohesió social. Quines deuen ser les responsabilitats de l’estat? Complaure els mercats especulatius, suposo. Em pregunto perquè es van presentar a les eleccions, amb aquella “il·lusió” que deia el Mas. Il·lusió per fer què?
    Em pregunto quines són les meves responsabilitats: la primera és no votar mai CiU, òbviament, cosa que ja he complert. Però també començar a pensar quina mena de resistència li he d’oferir a CiU i al Boi, quina mena de protesta per la seva indignitat es mereix.

     

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: