RSS

Dues cites DEMPEUS per demà: contra la violència de gènere i sobre com es veuen les urgències!

23 nov.

Són dos temes no tan diferents com pot semblar a primera vista: hi ha força lligams entre les urgències mèdiques i les polítiques que les afecten (i de les que parlarem al matí en nom de Dempeus per la Salut Pública des del punt de vista de la ciutadania) i la violència de gènere, que creix i s’aguditza amb la crisi i una crisi amb biaix de gènere i de classe, que la fomenta i acompanya. No serà tan diferent el discurs de Dempeus en els dos actes perquè les dones som les primeres acollidores en els casos greus, les amortidores de tensions, les primeres víctimes de les desigualtats, les grans responsables de les cures necessàries perquè la vida (o la superviència) continuiï tenint un perfil amable.

Aquest és el cartell de convocatòria de la xerrada de la tarda, a Mataró, i el Programa de la convocatòria de la Jornada sobre els serveis d’urgència, Com es veuen els serveis d’urgències? des de dins i des de fora, organitzada per la Societat Catalana de Medicina d’Urgència i d’Emergència (SOCMUE) de 9 a 14 a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears (ACMCB), c/ Major de Can Caralleu 1-7 Barcelona. La meva intervenció en nom de Dempeus està prevista a les 12:45.

 

2 responses to “Dues cites DEMPEUS per demà: contra la violència de gènere i sobre com es veuen les urgències!

 1. zana

  25 Novembre 2011 at 0:53

  Con tu permiso querida Ángels os dejo un artículo que escribí en 2010 sobre la violencia. Yo la titulé “La violencia hacia el débil”. Desgraciadamente no hace falta rectificar ni una coma de este artículo para poder leerlo hoy…la violencia de género es consecuencia de la desigualdad y de las relaciones de poder http://www.iugordon.com/la-violencia-hacia-el-debil/
  Espero os guste.
  Gracias Ángels y perdona la osadía

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: