RSS

Aquest dissabte, fem SALUT: Ous contra les Retallades, i Caravana per la Salut!

10 nov.

Aquest dissabte hi ha diverses iniciatives a les que cal donar suport des de diversos indrets de Catalunya. A Girona, les companyes i companys de talls contra les retallades estan recollint una dotzena d’ous (ja en tenen 11, sols hi falta el teu) amb les mentides i les infàmies més insultants de Boi Ruiz i el govern de CiU. Mira’t els ous i ajunta el teu, per difondre en totes les concentracions…

Per altra banda, els companys i companyes del Vallès s’apunten a la Caravana per la Salut:

Convocada per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Sabadell, amb la FAV Sabadell, CC.OO, UGT, USOC, CGT, Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Cerdanyola-Ripollet, 15M Sabadell, FAPIC, IPDS de Santa Perpetua de Moguda, i la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès. Dempeus per la Salut pública hi dóna suport.

Sortirem de Sabadell a les 10h i anirem per la N-150, recollint els companys dels diferents pobles fins arribar a Barcelona, tenim previst arribar a les 11h a la Meridiana, allà ens esperaran els companys i companyes de Barcelona.. La CONFAVC convoca una concentració a les 12h  de migdia a la Pl. Sant Jaume de Barcelona!

I tu, on defenses la salut pública aquest dissabte i tots els dies de la setmana?

Informa’t i participa al blog de Dempeus per la Salut Pública.

 
 

2 responses to “Aquest dissabte, fem SALUT: Ous contra les Retallades, i Caravana per la Salut!

  1. Lluís

    10 Novembre 2011 at 20:50

    L’únic objectiu que persegueixen és crear “negoci” a la sanitat privada, i la resta són mentides. Amb l’agreujant que la sanitat privada és una simple botiga, que només pensa en la caixa. És una jugada molt cutre i molt malvada. I correm el perill que després vingui l’educació: a l’ajuntament de Barcelona ja han començat a abandonar les escoles bressol públiques per arribar a concerts amb les privades. La forma de fer-ho és molt senzilla: ara per a homologar una escola bressol privada hi ha la meitat de requisits: de metres quadrats, de ratio alumnes/educadors, de titulació, etc. Això és el que ens espera si no ens plantem.

     

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: