RSS

Les retallades en sanitat ens fan pedre la salut

08 nov.

Hi ha molt per parlar, per discutir, per defensar… ens hi va la salut, però molt més també: ens hi va la dignitat, ens hi va la vida. Ens hi va deixar un món amb drets humans i de ciutadania per als que han de venir…

Volem parlar de salut i sanitat amb calma, sense dir bestieses de l’estil al que ens té acostumats en Boi Ruiz. De fet, volem seguir fonamentant anàlisi i proposta, perquè al blog de la Ratera, d’Antoni Barbarà, o al de Dempeus, en parlem constantment.

Demà podem seguir escoltant-nos els uns als altres i cercant fonaments sòluds per a l’acció, a l’Hospital de Sant Pau, a la una de la tarda.

Ens hi trobem?

 

2 responses to “Les retallades en sanitat ens fan pedre la salut

  1. Lluís

    8 Novembre 2011 at 22:38

    Hi ha uns quants consellers al govern “dels millors” que es mereixen un premi. Un d’ells és el Boi (que no Boy), i després vindria el Mena, que tot sovint ensenya el plumero de nacional-catòlic ranci, com si fos un zombi dels anys quaranta. Les estratègies del Boi no sé què busquen, prò en tinc prou amb saber que aquest home va ser el president de la patronal dels hospitals privats. A qui deu voler beneficiar, ara?
    Ho sé perquè fa un temps vaig posar una denúncia a l’agència del Consum contra una mútua privada, i em vaig informar de la gent que controlava els fils en aquest sector. I poc després em trobo amb el senyor Boy de conseller.

     

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: