RSS

Dempeus i el NO ciutadà a les privatitzacions, el repagament, les retallades…

23 oct.

Elisabet Cortiles i Damià Caro a Món Obert, de Ràdio l'Hospitalet

Per la gent interessada en saber coses de Dempeus per la Salut Pública crec que una bona oportunitat pot ser la d’escoltar l’entrevista que em varen fer  el dia 15 d’octubre al programa Món Obert de Ràdio L’Hospitalet, responent a les preguntes d’ Elisabet Cortiles i Damià Caro.

(Prem sobre l’imatge per accedir a l’audio)

En els primers treinta minuts de la segona hora del programa (que és la que correspon a l’audio) podreu sentir com i perquè va neixer Dempeus per la salut pública, quins són els nostres objectius,  què  signifiquen les retallades, el co-repagament i l’increment de les llistes d’espera, com i per què vàrem donar suport i vivim el moviment del 15-O (indignats i indignades com estem des de fa molt de temps, i amb programa propi per la defensa de la salut pública). I també, com ens anem extenent pel territori explicant que la privatització de la sanitat pública és un factor creixent de desigualtat… i molt més!

Amb la cordial i sincera invitació a que us feu de Dempeus, a que us uniu a una lluita que ja porta gairebé tres anys de vida, perquè calen forces i voluntats per fer front a aquestes polítiques que sols agraden a la patronal i perjudiquen a tota la població.

Si en voleu saber més, visiteu també els blogs de Dempeus per la Salut Pública i La Ratera

 
 

One response to “Dempeus i el NO ciutadà a les privatitzacions, el repagament, les retallades…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: