RSS

Marina Albiol contra el CO-REpagament

18 oct.

La defensa de la Proposició No de Llei presentada pels companys i companyes d’Esquerra Unida del País Valencià contra el copagament sanitari. Tant de bo la vostra proposta s’estengui a molts territoris, en defensa dels drets de les persones i dels serveis públics.

L’anomenat ‘copagament sanitari’, és un eufemisme mitjançant el qual els governs neoliberals encapçalats pel PP (o per CiU a Catalunya) volen que la ciutadania pagui dues vegades -primer amb impostos i després amb factura- pels mateixos serveis sanitaris públics, que són un dret constitucional. La diputada Marina Albiol va ser l’encarregada de defendre la proposta durant el Ple de les Corts del 5 d’octubre de 2011, que va ser acceptada per unanimitat. Bona feina, Marina!

(Aquí podeu trobar el dossier complet de la Jornada contra el CO-Repagament)

 
 

One response to “Marina Albiol contra el CO-REpagament

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: