RSS

Avui i demà, marxa i talls contra les retallades: amb la salut no s’hi juga!

02 set.

No cal donar massa arguments per entendre que aquest cap de setmana toca defensar la salut pública! Avui, marxes contra les retallades. Demà, talls contra les retallades… i pel que fa a companys de Dempeus per la Salut Pública, a més, una reunió a Tàrrega amb els companys i companyes del Rostoll, per parlar de la pirateria de la Conselleria de Salut

 

Les retallades a Sanitat les pateixen les/els pacients i també les plantilles dels hospitals i CAPs. Amb la Salut no s’hi juga!

Per aquest divendres, hi ha confirmades 3 marxes simultànies en direcció a les oficines del CatSalut, situades a Travessera de les Corts 131, amb sortida a les 16h des dels hospitals de Bellvitge, Esperança i Dos de Maig.

  • Es convoca a aquelles/aquells que es traslladin des de les províncies de Lleida i Tarragona, es concentrin a les 16h a la porta principal de l’Hospital de Bellvitge. <M>  Hospital de Bellvitge (L1)
  • Aquelles/aquells que vinguin de la provincia de Barcelona a les 16h a la porta de l’Hospital de l’Esperança. Avinguda Santuari Sant Josep de la Muntanya 12.
  • Aquelles/aquells que vinguin de comarques gironines, a les 16h a l’Hospital del Dos de Maig. c. Dos de Maig, cantonada Indústria. <M> Hospital de Sant Pau (L5).

ATENCIÓ Per aquelles/aquells que no es puguin desplaçar fins a aquells hospitals, des d’AgoraBcn convoquen també a Plaça Catalunya a les 16h per marxar cap a la Conselleria i convergir allà amb les altres marxes.

A les 18h està previst arribar a les portes de CatSalut –Trav. de les Corts 131- i fer una Assemblea, per decidir sobre futures movilitzacions.

I per demà, dissabte:

El mapa de #tallscontraretallades

Al mapa es poden veure les vies que es tallaran el dia 3 de setembre. Si voleu incloure un tall cal que envieu un correu a assembleabreda2011@gmail.com amb la ubicació del TALL.
Des de les assemblees convocants a nivel de tota Catalunya, es demana la màxima participació i col laboració, així com la difusió d’aquestes iniciatives en els vostres blocs, mails, twitters, facebooks, websites…

I també:

 

 
Deixa un comentari

Posted by a 2 Setembre 2011 in Salut

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: