RSS

La democràcia i els drets es defensen avui en els CAP

31 ag.

Boi Ruiz ha ordenat aquesta matinada el desallotjament dels CAPs de Castellar, Badia, Santa Perpetua i Sabadell.  Juntament amb el senyor Puig ha volgut que la “tardor calenta” s’avanci a finals d’agost, de la ma de  150 agents de mossos d’esquadra en els Cap de  Sabadell, Castellar, Badia i Santa Perpètua.


.
I seguirà, si no els aturem. Cal carregar-nos de raons i posar-nos DEMPEUS per aturar aquests pillatjes als serveis de salut públics.  Els CAP són UN SERVEI PÚBLIC per a la gent del poble, pels malalts que hi cerquen atenció, i són, molt abans del personal que hi treballa que  dels senyor Ruiz i Puig que els obren i tanquen quan volen, al marge de les necessitats, la salut, la tranquil.litat i la seguretat de les persones. Es pot llegir a Dempeus més informació, però el més important és que

“mitjançant les xarxes socials convoquen de manera urgent a tot el veïnat, per avui 31 d’agost, una assemblea extraordinària en el CAP a les 23.30”

Per la meva banda, com a membre de Dempeus per la Salut Pública, els companys de l’Assemblea de Breda m’han convodat a parlar AVUI en una reunió informativa per aturar el tancament del CAP DE Breda. . Aquesta és la convocatòria:
 

L’ASSEMBLEA DE BREDA ES POSA EN MARXA!!!

Intervindrà també el president del Col·legi de Metges de Girona Benjamí Pallarés (qui explicarà com afecten les retallades des del punt de vista mèdic i de la qualitat assistencial) i Marta Sibina, ex-infermera del CAP de Breda, que explicarà tota la informació que estem recullint sobre el servei: com era abans, com serà ara i les implicacions que aquests canvis tindran pels bredencs…

Fins aquesta tarda, a  les 20h al Centre Cívic de Breda!

votar

 

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: