RSS

En defensa del PIRMI i la dignitat, dins i fora del Parlament

22 ag.

Per divendres, 26 d’agost, a les 9:30 hores del matí, diferents organitzacions ciutadanes convoquen a una concentració davant del Parlament de Catalunya per exigir una Renda Mínima d’Inserció (PIRMI) digne i suficient. Ja en la concentració de dijous 16 “En defensa del PIRMI, la pobresa alça la seva veu”
, un miler de persones que treballen en l’assistència social, que reben el PIRMI o que estan aturades, juntament amb ciutadans i ciutadanes de Catalunya que manifesten la seva legítima preocupació per les retalles contra els més febles, varen decidir, amb el suport del moviment 15 M, de sindicats i altres col.lectius i organitzacions, denunciar la lleu de “mesures fiscals i financieres” de 27 de juliol que en el seu article 62 empitjora la Lley de Renda Mínima d’Inserció. Des de l’Assemblea d’Aturats i Aturades de Barcelona ens diuen:

“También se criticó la insuficiencia económica del PIRMI reivindicándose la aplicación del artículo 24.3 del Nou Estatut de Autonomía de Catalunya que establece el derecho a una Renta garantizada de ciudadanía, y que su cuantía económica sea de 658 euros tal como existe en Euskadi con la Renta Básica. Se condenó el intento de criminalizar a los más débiles y la política del Gobierno de la Generalitat de rebajar impuestos a los más ricos y de tolerancia con episodios de corrupción bien conocidos.

Por último se convocó a una concentración de protesta delante del Parlament de Catalunya el 26 de agosto (viernes) a las 9:30 horas de la mañana, día en que los Consejeros de Empresa y ocupación y Bienestar social, sres. Xavier Mena y Josep Lluis Cleries deberán comparecer ante la Diputación permanente del Parlament para dar cuenta de sus acciones ante la reclamación de la mayoría de partidos representados. (…)”

Cal difondre aquesta convocatòria per exigir un PIRMI digne i suficient, amb la reparació dels perjudicis ocasionats amb el canvi en el pagament d’aquest mes d’agost, i perquè el conseller Mena es desdigui de les seves declaracions de suport de la “societat catalana”. Ningú li demana que faci el fatxenda, senyor Mena, i no volem que ens faci còmplices de les seves dèries i els seus abusos contra les persones més dèbils, com li han reclamat també Càrites i les entitats socials.

votar

 
 

Etiquetes: , ,

4 responses to “En defensa del PIRMI i la dignitat, dins i fora del Parlament

 1. Gerard

  22 Agost 2011 at 14:47

  Tot plegat ha estat una autèntica vergonya. No té nom. Com de costum, la dreta catalana és forta amb els dèbils i injusta amb els justos. No es pot permetre una cosa així, i es demostra com a mínim que hi ha diferències entre l’esquerra i la dreta.

  Només ens queda lluitar.

   
 2. Josep

  22 Agost 2011 at 16:05

  Si volen evitar el frau que comencin pel Millet i el Montull que encara són a casa seva amb més de 30 millions d´euros robats i pixant-se de riure!!!

   
 3. Angela

  27 Agost 2011 at 15:26

  A dia d’avui,dissabte 27 d’agost enacar no he cobrat el Pirmi del mes de juliol, ningú em dona cap explicaçió, la meva filla i jo hem tingut moltes dificultats econòmiques per poder menjar aquest mes.
  Es vergonyos ! no hi ha dret que ens facin aixo.
  No podem reclamar a ningú, estem a punt de que nes tallin l’aigua i les asistentes socials no ens solucionen res.

   
 4. Angela

  27 Agost 2011 at 15:39

  també m’agradaria poder fer alguna cosa per tal de no sentir aquesta impotencia davant d’aquest fet.Perque sembla que ens poden fer el que vulguin..com ara el que han fet de deixarnos sense cobrar..o retirar pagues per no trobar a la persona al domicili..etc
  que podem fer????

   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: